Zonnestraaltjes gezocht

27 sep Zonnestraaltjes gezocht

Komende zondag 29 september 2019 deelt DermaFlow Huid- en Oedeemtherapie samen met Oncologie Netwerk Duiven een stand op Braderie Duuve te Gek.

Tijdens deze dag wil ik graag met u in gesprek over mijn gespecialiseerde oedeem, acne en littekenbehandelingen. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor de behandeling van couperose, bloedblaasjes, beharing, steelwratjes, ouderdomswratten en nog veel meer ….

Ook het Oncologie Netwerk Duiven wil ik graag onder de aandacht brengen. Wij zijn een groep zorgverleners uit Duiven e.o. verbonden en behandelen allemaal mensen die klachten hebben door of na de behandeling van kanker. Ons netwerk heeft als doel om de cliënt met klachten door en na kanker snel de juiste zorg te verlenen. Wij zijn goed op de hoogte van elkaars kennis en kunde en nemen geregeld met contact met elkaar op voor overleg.

Het voorspelde weer voor komende is nog niet zo goed. Dus wil ik u vragen allemaal bij mijn stand (achter de Lidl) aan te komen en een beetje zonneschijn mee te nemen. Zo maken we er met zijn allen een geslaagde dag van 🙂

Note: Duuve te Gek afgelast in verband met te slechte weersomstandigheden.


Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Afspraak maken?