Disclaimer

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld en dient uitsluitend om u te informeren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de directe en/of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de op deze website vermelde informatie. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op worden gemaakt.
De website kan links bevatten, die verwijzen naar websites van derden. Deze websites van derden worden met zorg geselecteerd. Wij staan niet in en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en het functioneren van de websites van derden.

 

Wij behouden het recht om de inhoud van de website te allen tijde en naar eigen inzicht te wijzigen. Indien u van mening bent dat er onjuistheden op de website worden vermeld, dan kunt u contact opnemen via info@uwhuidtherapeut.nl.

 

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van de website. Alle informatie die door u wordt verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld en zal worden beschermd. Al uw persoonlijke gegevens zullen nooit worden verkocht, gedeeld, doorgegeven of ter beschikking gesteld aan anderen.

 

Zonder schriftelijke toestemming van ons mag niets van de website worden verveelvoudigd, openbaar worden gemaakt, opgeslagen worden in gegevensbestanden en geheel of gedeeltelijk worden bewerkt. Voor het vragen van toestemming of voor verdere informatie kunt u zich richten tot info@uwhuidtherapeut.nl.

 

Uw huidtherapeut

Copyright 2016

Afspraak maken?