Uw Huidtherapeut

Aangenaam, ik ben Dayenne Zweers. De kans is groot dat u mijn website bezoekt, omdat u een vervelende klacht heeft waar u graag van af wilt. Ik hoop u daar mee te kunnen helpen.

In 2006 ben ik gestart met mijn Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie. Dat was zeer verrassend, omdat ik vanaf mijn derde al kapster wilde worden. In tegenstelling tot veel andere kinderen was ik daar erg standvastig in. Daarom ben ik na de basisschool de opleiding VMBO Uiterlijk verzorging gaan volgen. Tijdens deze opleiding ontdekte ik dat leren leuk kan zijn. Zeker de praktijkgerichte vakken! In het laatste jaar mocht ik twee weken stagelopen in een kapsalon met schoonheidssalon in één. Hier is mijn interesse in de huidverzorging en verbetering gewekt. Op advies ben ik eerst de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen. Ik vond dit zo leuk dat leren ineens veel makkelijker ging. Ook voor de lastige vakken, als pathologie, haalde ik met gemak een negen. Na het behalen van mijn diploma wilde ik graag nog meer uit mijzelf halen. Ik vond het contact met mensen en de behandeling van een probleemhuid de leukste aspecten in het vak. Dat wilde ik graag verder uitdiepen. Zo kwam ik al snel op de vierjarige voltijd HBO opleiding tot huidtherapeut. In 2002 ben ik hieraan begonnen en in 2006 succesvol met een glimlach afgestudeerd. Enkele maanden later had ik mijn eerste werkdag in mijn eigen Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie. Tot op de dag van vandaag ontvang ik met plezier mijn cliënten en help ze met compassie hun huidklacht verminderen. Ondanks dat u met een vervelende klacht bij mij komt, hoop ik dat mijn toewijding, betrokken en- kundigheid ons persoonlijke contact tot een aangename kennismaking voor u maakt.

Op mijn website vindt u de meest voorkomende klachten die ik behandel, maar er zijn er nog veel meer. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met mij op via een van de contactformulieren, email en u mag uiteraard ook bellen.

Ik hoop tot binnenkort!

Hartelijke groet,

Dayenne Zweers

Afspraak maken?