Symposium: Zorg na en bij kanker verbeteren

25 jun Symposium: Zorg na en bij kanker verbeteren

In mijn praktijk behandel ik veel mensen die klachten hebben na en tijdens de ziekenhuisbehandelingen tegen kanker. Oedeem, littekens en bestralingsschade zijn klachten waar ik vaak vragen over krijg. Deze vragen kan ik goed beantwoorden. Maar mensen hebben ook vragen over aanhoudende vermoeidheid, gewichtscontrole of geestelijk welzijn. Op deze vragen heb ik minder goed antwoord. Gelukkig, zijn er genoeg zorgverleners die hier wel antwoord op hebben en weet ik deze collega’s te vinden. Wij hebben samen het Oncologie Netwerk Duiven opgericht. Dit netwerk werkt heel lokaal en heeft als doel om de mensen met vragen en/ of klachten sneller de juiste zorg te leveren. Ons netwerk slaat de vleugels uit en heeft goede contacten met Oncologie Netwerken in de regio. Samen met deze netwerken heten we nu Oncologie Netwerk Midden Gelderland (ONMG). Er zijn contacten met Rijnstate Ziekenhuis, Revalidatie Centrum Klimmendaal, Integraal Kanker Instituut Nederland gelegd. Samen met al deze zorgverleners en instellingen hebben wij een gezamenlijk doel: Efficiënte zorg afgestemd op de behoefte van de patiënt

Ik voel mij weer helemaal gemotiveerd na dit symposium 🙂

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Afspraak maken?