Samenwerking met Serree Podotherapie

23 feb Samenwerking met Serree Podotherapie

In mijn praktijk werk ik zelfstandig en zorg verleen ik samen met andere disciplines. Zo af en toe stel ik u voor aan een collega en vertel daarbij hoe wij door samenwerking u als cliënt een zo optimaal mogelijke behandeling kunnen bieden.

Vandaag wil ik u voorstellen aan mijn collega Olga Serree , podotherapeut, van Serree Podotherapie in Duiven. Al meerdere jaren werken wij samen. Littekens en oedeem aan onderbenen en voeten zijn daarbij de meeste besproken en behandelde klachten. Zo hebben wij afgelopen maanden samen een cliënt behandeld met klachten aan de voorvoet en tenen na een operatie.  Mevrouw is eerst gezien door Olga. Ondanks goed schoeisel en ontlastende inlays zorgden de zwelling en littekens van de operatie voor langzaam herstel en veel pijnklachten.  Olga verwees haar door naar mij voor littekentherapie. Het litteken bleek verkleefd te zijn en gaf veel pijn. Hierdoor bewegen de tenen niet voldoende mee bij het afwikkelen van de voet. Door middel van littekenmassage hebben we een groot deel van de verklevingen op kunnen heffen.
Het advies van Olga en de littekentherapie hebben ervoor gezorgd dat mevrouw weer langer pijnvrij kan lopen en staan. Haar werk kan ze hierdoor weer met veel plezier uitvoeren.

Podotherapie Serree en Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie maken deel uit van het netwerk ZorgSamen in Duiven. Dit is een netwerk van verschillende disciplines die samenwerking hoog in het vaandel hebben staan.

Geen reactie's

Geef een reactie
Afspraak maken?