Inzamelactie voor Brandwonden Stichting

01 nov Inzamelactie voor Brandwonden Stichting

Inzamelactie voor Brandwonden Stichting

Op 1 november 2016 bestaat Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie 10 jaar!! Tijdens de hele maand november wil ik extra aandacht vragen voor een cliëntengroep die ik veel zie: mensen met brandwonden. Ik zie van dichtbij de klachten en de belemmeringen waar zij dagelijks tegen aan lopen. Het is fijn om deze mensen te kunnen helpen door klachten veroorzaakt door strakke, pijnlijke, jeukende en ontsierende littekens te verminderen. Maar het is nog mooier om deze klachten te voorkomen. De Brandwonden Stichting heeft zichzelf als doel gesteld om brandwonden te verminderen en behandelingen te verbeteren. Een doel waar ik volledig achtersta en graag steun.

In de hele maand november schenk ik voor elke uitgevoerde behandeling €2 aan de Brandwonden Stichting. Zo help ik zelf actief mee aan het bereiken van ons gezamenlijke doel.

Vindt u dit ook een goed doel en wilt u mij helpen een mooi bedrag in te zamelen? Dan kunt u veilig en makkelijk geld doneren via www.alvarum.com/dzweers en deel deze actie met familie en vrienden.

Voor elke donatie krijgt u een sachet Alhydran en voor donaties boven de €5 een tube van 15ml Alhydran (voor beide verpakkingen geldt; OP=OP, af te halen op de praktijk en maximaal 1 per persoon).

Alhydran is een crème die uiterst geschikt is om de huid sneller en beter te laten herstellen na verwondingen en verbrandingen. Het verbeterd de vochtbalans in de huid en is daardoor ook geschikt voor de droge, extreme droge en geïrriteerde huid.

Geen reactie's

Geef een reactie
Afspraak maken?