Huidtherapie via videoconsult

Huidtherapie Videoconsult

03 apr Huidtherapie via videoconsult

Klachten door oedeem, littekens en acne kunnen heel belemmerend zijn. Tijdens de coronatijden kunt u vrijwel nergens terecht voor behandeling en toch kan ik u helpen. En soms is een videoconsult dan heel handig.

Wekelijkse therapie en de onderhoudsbehandelingen kunnen niet doorgaan. Iedereen ondervindt hier de problemen van. Klachten nemen langzaam toe. Vaak nog niet zo erg dat het u echt belemmerd, maar er veranderd wel iets. Neem contact met mij op, zodat we samen kunnen overleggen wat er aan gedaan kan worden. Dit kan telefonisch en per mail. We kunnen samen doornemen wat u nu al doet, waardoor ik hele specifieke tips en adviezen kan geven. Soms is het zinvol om extra oefeningen te doen of zelf te masseren. Deze oefeningen en massagetechnieken doe ik graag voor. Tijdens een videoconsult is dat heel goed te doen. Ik gebruik mijzelf als model, zodat u mij kan nadoen.

Het enige wat u nodig heeft voor een videoconsult is een computer of telefoon met beeld en geluid. Ik zal u begeleiden om het videoconsult te starten.

Neem contact op als u merkt dat er iets veranderd. Ook als het nog niet heel ernstig is. Of beter … juíst als het nog niet heel ernstig is. Door op tijd samen te overleggen, kunnen we zorgen dat u zo goed mogelijk deze periode door komt.

Bel of mail ook als u geen verwijzing van de arts heeft. Of als u normaal bij een andere therapeut komt. Laten we eerst samen overleggen en dan bepalen we wat nodig is.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Afspraak maken?