DermaFlow Huid- en Oedeemtherapie in de krant

13 sep DermaFlow Huid- en Oedeemtherapie in de krant

Huidtherapie bij acne en puistjes

Tijdens de zomermaanden ziet onze huid er egaal uit. Dit komt doordat de huid verdikt als bescherming tegen de zon. En de zon heeft een desinfecterende werking op de huid, hierdoor kunnen pukkels en bultjes niet gaan ontsteken en zijn minder zichtbaar. Maar als we weer naar school of het werk gaan, is de huid nog wel verdikt met daaronder de opgehoopte talgbultjes. De huid wordt minder gedesinfecteerd door de zon, omdat we meer binnen zijn. Hierdoor krijgen de talgbultjes de kans om te gaan ontsteken. Vlak na de zomer en in het najaar komen acne en puistjes vaak in ernstigere vorm terug. Dit is de beste tijd van het jaar voor deskundige begeleiding en behandeling. Huidtherapeut Dayenne Zweers is bevoegd en gespecialiseerd in de behandeling van huidklachten. Zij geeft huidverzorgingsadviezen voor thuis en intensieve behandelingen die passen bij de huid en de klacht. Er wordt gewerkt met producten met een hoog gehalte aan werkstoffen om de acne en puistjes te verminderen en de huid te herstellen.

Naast acnetherapie kunt u ook terecht voor therapie bij oedeem, littekens, overbeharing, bloedvaatjes en steel- en ouderdomswratten en brandwondennazorg.

Neem met vragen en voor het maken van een afspraak gerust contact op met DermaFlow Huid- en Oedeemtherapie, Spoorallee 26 6921 HZ Duiven. 0316-284520.

 

Geen reactie's

Geef een reactie
Afspraak maken?