Als eerste huidtherapeut in Nederland…

12 mei Als eerste huidtherapeut in Nederland…

Geweldig! Wat er in die korte tijd aan verbetering is gekomen”

Nieuwe behandeling van oedeem, huidverhardingen, verklevingen, littekens en brandwonden

Nieuwe behandeling van oedeem, huidverhardingen, verklevingen, littekens en brandwonden

Constant ben ik op zoek naar mogelijkheden om mijn behandelingen te verbeteren. Kortere behandelperioden en betere resultaten. Met deze wensen in gedachten, ben ik de LymphaTouch op het spoor gekomen. Dit is een apparaat dat ingezet kan worden voor de behandeling van oedeem, huidverhardingen, littekens, verklevingen en na brandwonden. Het is alleen niet in Nederland verkrijgbaar. Een Fins bedrijf maakt de LymphaTouch en heeft mij aangeboden dit apparaat te testen. En zo is Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie D. Zweers de eerste huidtherapie praktijk in Nederland die dit apparaat gebruikt.

Sinds vijf weken gebruik ik de LymphaTouch. In het begin heel voorzichtig. Lage instellingen en alleen in het gebied rondom de klacht. In de eerste twee weken leer ik de mogelijkheden en de effecten op de huid kennen en ga ik het apparaat intensiever gebruiken. Mijn cliënten vertellen dat het prettig aanvoelt en geen pijn geeft. Soms zelfs minder gevoeligheid veroorzaakt, dan wanneer ik werk met mijn eigen handen.

Na weer twee weken begin ik positieve resultaten te zien. Verhardingen door oedeem waar ik met mijn handen weinig resultaat boekte, worden zachter. Littekens worden losser en soepeler. En brandwonden voelen minder aan als een ‘te kleine jas’; het voelt minder trekkerig aan en bewegen gaat makkelijker. De LymphaTouch is huidvriendelijk, nauwkeurig in te stellen en toe te passen en voelt prettig aan voor de cliënt.

Nog twee weken mag ik de LymphaTouch testen en gezien de huidige resultaten en de positieve reacties van cliënten, denk ik dat ik het ga houden.

 

Een cliënt vertelt:

“Vanaf 28 november 2016 ben ik bij Dayenne, voor oedeem in mijn rechterborst onder behandeling. In de afgelopen maanden war er weinig vooruit gang. In maart was het zelfs erger geworden. Maar nu wordt er in de laatste 8 behandeling heel veel vooruitgang geboekt, sinds Dayenne mij behandeld met het LymphaTouch apparaat. Geweldig! Wat er in die korte tijd aan verbetering is gekomen. Ik ben zeer tevreden over deze methode. Pijnloos en ontspannen.”

Elly Kipp

Geen reactie's

Geef een reactie
Afspraak maken?