Wijzigingen binnen de praktijk

05 jan Wijzigingen binnen de praktijk

Sinds 2006 werk ik met veel plezier in mijn Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie in Duiven en Doesburg. Afgelopen jaren hebben beide praktijklocaties flinke groei doorgemaakt. Daar ben ik erg blij mee. Huid- en oedeemtherapie staat op de kaart en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Beide locaties zijn er klaar voor om verder uitgebreid te worden. Om mijn kernwaarden: persoonlijk, betrokken, met aandacht en compassie, te behouden, heb ik besloten om mij volledig te gaan richten op praktijklocatie Duiven.

Om dit te bewerkstelligen heb ik per 1 januari 2017 afscheid genomen van de praktijklocatie in Doesburg. Om er voor te zorgen dat de therapieën met de juiste zorg worden voortgezet, is deze praktijklocatie overgenomen. Cliënten die in de afgelopen twee jaar bij mij in Doesburg op consult zijn geweest, hebben hierover een brief ontvangen. Heeft u geen brief ontvangen en wilt graag meer weten, dan kunt u mij bellen of mailen.

Dit betekend dat ik voortaan meer uren in Duiven aanwezig ben. Vanaf nu plan ik afspraken in op maandag, dinsdag, donderdagochtend en vrijdag.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Dan kunt u mij telefonisch bereiken op 0316-284520 of per mail via info@uwhuidtherapeut.nl.

Met zorgzame groet, Dayenne Zweers

Geen reactie's

Geef een reactie
Afspraak maken?