Nieuwe bedrijfsnaam

02 aug Nieuwe bedrijfsnaam

Na ruim 10 jaar Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie is het tijd voor een nieuwe bedrijfsnaam. Een naam die beter past bij deze tijd. Een naam die beter past bij de praktijk. Een naam die beter past bij mij als therapeut.

Met superveel trots laat ik u weten dat de bedrijfsnaam Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie D. Zweers is veranderd in DermaFlow Huid- en Oedeemtherapie.

Deze unieke naam geeft de beweging van en in de huid aan. Derma is de medische term voor huid. Stromen en bewegen is de vertaling van Flow. De huid is constant in beweging om de vormen en bewegingen van ons lichaam te volgen, door de celdeling voor vernieuwing en herstel.
Vlak onder de opperhuid stroomt vocht. Vocht dat lymfe wordt genoemd en bij problemen in de lymfstroom oedeem veroorzaakt. De therapie├źn die ik toepas werken in op de celdeling en/of de lymfstroom en zijn gericht op het makkelijker en soepeler bewegen van de huid.

DermaFlow zegt ook iets over mij als mens en therapeut. De huid vind ik een fascinerend orgaan. Het is sterk en veerkrachtig in een gezonde situatie en kan tegelijkertijd zeer kwetsbaar zijn als er iets mis gaat. Met de juiste zorg en aandacht kan de beschadigde huid weer herstellen.
Om de juiste zorg en aandacht te kunnen bieden ben ik constant op zoek naar verbeterde behandeltechnieken en -materialen. In de afgelopen tien jaar heb ik tal van opleidingen, congressen, nascholingen en cursussen gevolgd om de behandeling van uw huidklachten te verbeteren en zo uw dagelijks functioneren te verbeteren. Zo beweeg, flow, ik mee met de ontwikkelingen in mijn bijzonder mooie vakgebied.

In de komende maanden worden de visitekaartjes, folders en de website aangepast en zult u steeds vaker de nieuwe naam tegenkomen.

Heeft u een huidklacht? DermaFlow Huid- en Oedeemtherapie kan u helpen!

Geen reactie's

Geef een reactie
Afspraak maken?